Percheziții la Dinamo și Puls, după moartea lui Ekeng

0

Poliţiştii au ridicat mai multe documente de la sediul Serviciului Puls, care a asigurat ambulanţa la meciul Dinamo-Viitorul, dar şi de la clubul Dinamo, verificările având loc după moartea fotbalistului Patrick Ekeng.

Poliţiştii au ridicat documentele la scurt timp după ce fotbalistul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca, în stop cardio-respirator. Mai multe acte au fost ridicate atât de la sediul Ambulanţei Puls, cât şi de la sediul clubului Dinamo.

Cazul decesului fotbalistului camerunez Patrick Ekeng este investigat de către Ofiţerii Serviciului-Omoruri după ce au existat informaţii că ambulanţa prezentă la locul tragediei nu era echipată corespunzător. Mai mult, despre medicul de pe ambulanţă, care ar fi trebuit să-i acorde fotbalistului primele îngrijiri, se spune că se afla în tribună, mânca seminţe şi fuma.

„A fost adus cu o ambulanţă fără manevre de resuscitare, din câte ştim. În stop cardio-respirator la Camera de Gardă. S-au iniţiat manevre de resuscitare care au durat o oră şi 30 de minute. Au rămas fără rezultat”, a spus Cristian Pandrea, medic Spitalul de Urgenţă Floreasca

Poliţiştii vor să afle de ce ambulanţa a intrat abia după trei minute pe teren pentru a începe manevrele de resuscitare, dar şi cum organizatorii au permis ca meciul să se dispute deşi ambulanţa de la stadion nu era dotată cu defibrillator.

Medicul echipei Dinamo Bucureşti, Liviu Băltineanu, a susţinut că fotbalistului i-au fost aplicate primele măsuri de resuscitare chiar pe teren.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.