Monica Ghiurco, audiată pentru șefia TVR

0

Monica Ghiurco, propunerea Consiliului de Administrație al SRTV pentru funcția de președinte director general al televiziunii publice, va fi audiată luni în Comisiile reunite de cultură ale Parlamentului.

Monica Ghiurco a fost propusă, pentru a doua oară, în funcția de PDG al televiziunii publice, în urma ședinței Consiliului de Administrație al TVR, în ședința din 28 aprilie. În cadrul respectivei ședințe, membrii CA au făcut două propuneri pentru funcția de PDG: Monica Ghiurco — care a primit 7 voturi și Irina Radu — 5 voturi. Un vot a fost anulat.

Monica Ghiurco a fost respinsă pentru aceeași funcție de plenul reunit al Parlamentului la jumătatea lui aprilie. De asemenea, pe 29 martie, plenul comun a respins prima propunere a CA al SRTV de numire a lui George Orbean la șefia TVR.

Deputații și senatorii au votat numai noul CA al SRTV, care este alcătuit din Irina Radu, Doina Gradea, Alfred Bulai, Ionica Stănciulescu, Radu Carp, Debreczeni Hajnal, Ruxandra Garofeanu, Valeriu Cristian Hadji-Culea, Raico Cornea, Monica Simona Ghiurco, Teodor Gabriel Giurgiu, Christel Țopescu și George Orbean.

Membri supleanți sunt: Elena Anca Dindirică, Smaranda Vornicu Shalit, Lucian Romașcanu, Adriana – Silvia Mesesian, Cristian Vasile Petcu, Rostas-Peter Istvan, Savu Cătălin Cătană, George Bălășoiu, Andrea-Julika Ghiță, Cornel Mihalache, Luminița Velciu, Ana Maria Sandu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.