Rednic, supărat după ratarea lui Rotariu

0

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, marți seara, că este supărat deoarece formația sa „a avut în mână” meciul cu CFR Cluj din finala Cupei României, conducând la pauză cu 2-0, dar cu toate acestea a pierdut. 

„Noi supărați și triști suntem de vreo zece zile. Acum suntem supărați pentru că am pierdut un meci pe care l-am avut în mână. În prelungiri am avut probleme musculare și îi înțeleg pe jucători, chiar îi felicit pentru felul cum au jucat acest meci. Nu e ușor, pentru că se știe ce s-a întâmplat (n.r. — decesul lui Patrick Ekeng). Iar la loviturile de departajare depinde de inspirația sau neinspirația jucătorului. Ei au înscris de 5 ori, noi de 4 ori, pentru că Marc a reușit să apere șutul lui Rotariu și așa am pierdut finala.

 Ce m-a deranjat e că le-am arătat jucătorilor penalty-uri din meciurile celor de la CFR și Marc se aruncă numai în partea stângă… iar Rotariu a tras în stânga. Dar e vorba și de experiență, Rotariu nici 21 de ani nu are. Noi meciul l-am pierdut în repriza a doua, când la început am primit gol, iar apoi în minutul 89 când am fost egalați. Nici șansa nu a fost de partea noastră”, a spus Mircea Rednic.

Referitor la prelungirea contractului său cu Dinamo, care expiră în această vară, Rednic a afirmat că va avea miercuri o întâlnire în acest sens cu acționarul majoritar al clubului, Ionuț Negoiță. „M-am văzut azi cu Ionuț Negoiță, a rămas să ne vedem mâine. Dar el a zis că vorbim după finală, acum că am pierdut poate nu îl mai interesează să continue cu mine. Și eu cred că puteam face mai mult, dar pentru primul an cred că ar trebui să fim mulțumiți. Încă nu știu ce decizie voi lua, eu am oferte, dar depinde și de ce îmi oferă (n.r. — Ionuț Negoiță), și nu vorbesc de bani.

Ca să ne batem la titlu trebuie să aducem și jucători cu experiență. Noi sezonul ăsta am avut meciuri în care asta a decis, experiența jucătorilor. Se vorbește de pepinieră, dar trebuie să ai răbdare doi-trei ani. Iar mie mi se cere performanță. Cu jucători tineri nu poți să faci și performanță. Oricum, noi am terminat pe locul 4 în Liga I și ne dădea dreptul să jucăm în cupele europene. Dar nu sunt eu de vină că nu jucăm în Europa. Nu se poate pentru problemele care au fost. Eu ca să rămân am pus niște condiții legate de lot. La ceea ce mi s-a propus și ceea ce mi se cere, nu se poate. Cu jucători tineri, foarte tineri nu se poate și performanță. Dar poate vine alt antrenor și poate să facă și ce cere domnul Negoiță”, a mai spus Mircea Rednic.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.