Declarație șocantă a primului martor la accidentul lui Condrea

Share:

O femeie care se afla în maşina personală a ajuns la faţa locului, imediat după ce Dan Condrea s-a izbit în copac. Aceasta, împreună cu un biciclist, sunt cei doi martori ai accidentului patronului de la Hexi Pharma. Ea a fost cea care a verificat dacă victima trăieşte şi a sunat la 112.

„Eu am fost femeia şofer care a ajuns la nici 2-3 minute la faţa locului, am coborât deoarece am văzut cum zburau bucăţi din autoturism pe şosea şi maşina derapase de pe şosea. Am sunat la 112 şi am căutat supravieţuitori împreună cu biciclistul, dar când i-am arătat, domnul a spus că nu se poate apropia, că i s-a făcut rău. Am continuat să caut singură pe lângă autoturism şi l-am descoperit sub fiarele contorsionate cu faţa în jos dar nu mai respira. (…) Şi indiferent de ce spune oricine, e vorba de viaţa unui om pe care instinctiv vrei să-l salvezi, văzându-l între fiare. E, de fapt a fost şi el copilul cuiva, tatăl cuiva, şi orice ar fi făcut, avea dreptul la viaţă!!!”, a scris femeia pe Facebook, relatează Romaniatv.net.

Uliana Ochinciuc, concubina lui Dan Condrea, l-a recunoscut „fără echivoc” pe patronul Hexi Pharma la autopsie, inclusiv după semnele particulare, informează Parchetul General într-un comunicat. Concluziile autopsiei indică drept cauză a morţii lui Dan Condrea leziunile suferite în urma impactului cu copacul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.