Rod Stewart, înnobilat de Regina Elisabeta a II-a!

Share:

Cântărețul britanic de rock Rod Stewart a fost înnobilat cu prilejul manifestărilor dedicate împlinirii a 90 de ani de regina Elisabeta a II-a, alături de alte personalități aflate pe o listă dezvăluită vineri seară de Buckingham Palace și citată de AFP.

Starul britanic, cunoscut pentru hiturile sale „Do Ya Think I’m Sexy?” și „Maggie May”, a fost distins cu titlul de cavaler pentru contribuția sa la muzica britanică și angajamentul său în scopuri caritabile.

Artistul în vârstă de 71 de ani, care a vândut zeci de milioane de albume de-a lungul carierei sale prolifice, și-a exprimat satisfacția, declarând că „nu își putea dori ceva mai mult”.

„Mulțumesc Majestații sale și promit că voi purta cu onoare acest titlu”, a spus Rod Stewart, făcând aluzie la cunoscutul său cântec „You wear it well”.

Rod Stewart va purta de-acum încolo numele de Sir Rod, iar artistul se alătură astfel și altor muzicieni înnobilați precum Paul McCartney sau Elton John.

Tim Peake, astronautul britanic aflat în prezent la bordul Stațiunii Spațiale Internaționale a fost la rândul său înnobilat pentru „servicii aduse cercetării spațiale și educației științifice”, devenind astfel prima persoană înnobilată în spațiu.

Onorurile sunt acordate de regină de două ori pe an, de ziua Majestății sale și de Anul Nou.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.