Ponor, calificată în finala la bârnă la Rio!

Rio 2016. Rezultate promiţătoare pentru sportivii români la Rio. Cătălina Ponor s-a calificat în finala la bârnă, iar înotătorul Robert Glinţă în finala la 100 de metri spate.

Cătălina Ponor s-a calificat în finală la bârnă, dar a ratat calificarea la sol. Cătălina Ponor a avut un exerciţiu foarte bun la bârnă în calificări şi se află printre marile favorite la cucerirea unei medalii olimpice în finala acestei probe. Gimnasta din România a fost notată cu 14.900, unul dintre cele mai bune punctaje din concurs.

La sol, Cătălina Ponor a prezentat un exerciţiu de siguranţă, primind nota 14.200, care nu i-a permis şansa de a se califica în finala aparatului.

Robert Glinţă a reuşit o calificare de senzaţie în finala olimpică de la 100 m spate.

Înotătorul român a concurat în cea de a doua semifinală, pe care a încheiat-o pe locul 4, cu 53,34 secunde (record naţional). Rezultatul i-a adus o prezenţă între primii opt sportivi la această probă, care are finala programată mâine. La numai 19 ani, Glinţă este cel mai tânăr dintre cei opt finalişti.

Robert Glinţă: ”Calificarea în finală înseamnă pentru mine enorm de mult. Este mai mult decât ce m-am aşteptat eu la prima mea participare la Jocurile Olimpice. Eu am sperat la cel puţin o semifinală, dar a fost mai mult. Mi-am îmbunătăţit recordul naţional, care era tot al meu. Cu gândul acesta am venit aici, să-mi îmbunătăţesc propriile performanţe, am reuşit să fac asta şi sunt extrem de mulţumit. Sunt între printre opt din lume. La finală putem spera la o îmbuntăţire a timpului din semifinală şi o clasare cât mai bună”.

Tenis de masă; Elizabeta Samara a fost eliminată în turul trei de numărul 1 mondial Ning Ding, în trei seturi.

Judo; Andreea Chiţu a trecut trei tururi fiind eliminată în recalificări de Erika Miranda (Brazilia)

Tenis de masă; Adrian Crişan s-a calificat în turul trei după victorie la Emmanuel Lebesson

Tenis de masă: Ovidiu Ionescu a fost eliminat în turul trei de portughezul Marcos Freitas.

Tenis; Irina Begu a fost învinsă în trei seturi de Nao Hibino (Japonia), în primul tur

Tenis: Andreea Mitu a fost învinsă de Garbine Muguruza (Spania) în două seturi, în primul tur

Tenis: Andreea Mitu şi Raluca Olaru s-au calificat în optimi la dublu, Irina Begu şi Monica Niculescu au fost eliminate în primul tur.

Nataţie; Alin Coste, Daniel Macovei, Marius Radu, Norbert Trandafir – 4×100 metri liber au fost eliminaţi în serii

Nataţie: Robert Glinţă s-a calificat în finală la 100 metri spate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.