Directorul general Agerpres, un profesionist recunoscut!

0

Directorul general al Agenției Naționale de Presă AGERPRES, Alexandru Giboi, a participat ca expert evaluator independent la studiul Media Pluralism Monitor 2016, desfășurat de Median Research Centre în colaborare cu European University Institute.

„Am fost onorat de solicitarea Median Research Centre de a participa la acest studiu privind mass-media. E un nou semnal referitor la încrederea de care beneficiază Agenția Națională de Presă în ceea ce privește calitatea știrilor și profesionalismul oamenilor care lucrează aici”, a declarat directorul general AGERPRES.

Studiul constă în centralizarea și analiza legilor care reglementează funcționarea presei, precum și în modul în care acestea sunt respectate și puse în practică. Experții au rolul de a da asigurări cercetătorilor asupra interpretărilor acestora și de a corecta eventualele greșeli sau omisiuni.

Specialiștii din domeniu primesc acces la platforma proiectului, unde evaluează răspunsurile la 16 întrebări din studiu, având posibilitatea de a fi sau nu de acord cu evaluările și de a oferi completări la comentariile existente.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.