Care sunt cele mai mari venituri declarate la Fisc

Share:

Un bucureştean se află pe primul loc în topul celor mai mari zece venituri declarate la Fisc, el având 75,3 milioane lei pe an pe baza unei convenții civile, potrivit informațiilor furnizate Profit.ro de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). În top 10 cele mai mari venituri se mai află patru realizate în străinătate din bursă sau dividende și alte cinci în țară din profesii libere.

Informațiile provin din declarațiile de venituri, altele decât cele din salarii, care sunt depuse anual la Fisc, până pe 25 mai, pentru sumele obținute în anul anterior. Astfel, după 25 mai, ANAF a prelucrat informațiile din formularele depuse pentru 2015. Conform topului primelor zece cele mai mari venituri, suma de pe primul loc aparține unei persoane din Capitală, scrie profit.ro. În anii trecuți, printre cele mai mari venituri se aflau și cele obținute din contracte de consultanță, management sau închiriere.

Cele mai mari 10 venituri declarate pentru anul trecut la ANAF

Declarația 200 este depusă de către persoanele fizice care realizează, în mod individual sau într-o formă de asociere, venituri în bani și/sau în natură din România, provenind din: Activități independente; Cedarea folosinței bunurilor; Activități agricole pentru care venitul net se stabilește în sistem real; – Piscicultură; Silvicultură; Transferul titlurilor de valoare, altele decît părțile sociale și valorile mobiliare în cazul societăților închise; Operațiuni de vînzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract, precum și orice alte operațiuni similare, altele decât cele cu instrumente financiare tranzacționate pe piețe autorizate și supravegheate de Comisia Națională a Valorilor Mobiliare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.