Grigore și Chipciu, accidentați după partida cu Kazahstan

Share:

Naţionala de fotbal a României a remizat fără gol în cel de-al treilea meci jucat în grupa E a calificărilor pentru Cupa Mondială din Rusia, scor 0-0. Pe lângă cele două puncte pierdute, tricolorii i-au pierdut încă din prima repriză şi pe căpitanul Dragoş Grigore şi pe Alex Chipciu, ambii accidentaţi în dueluri şi fotbaliştii gazdă.

România a jucat în Kazahstan în condiţii total ostile fotbalului. Terenul de joc de la Astana a fost mai degrabă un plastic pe care riscai să-ţi rupi picioarele, iar cei care au avut noroc să-şi menţină echilibrul au avut de suportat coatele şi piedicile adversarilor. Primul scos din joc a fost chiar căpitanul echipei, Dragoş Grigore, care a primit un cot violent în figură încă dinaninte de jumătatea primei reprize. La pauză a ieşit şi Chipciu, lovit, de asemenea, în prima repriză.

A fost un meci urât, în care tricolorii au fost departe de prestaţia de acum trei zile, de la Erevan. Acum au fost temători, iar pasele n-au funcţionat. La un moment dat, pe final de joc, părea chiar că ne mulţumim cu egalul, aşa cum de altfel ne-a şi sugerat selecţionerul Christoph Daum înainte de a pleca de la Bucureşti, cu lotul naţional. Numai că scorul de 0-0 în Kazahstan-România este excelent pentru Polonia, care joacă acasă cu Armenia şi are şansa de a trece pe primul loc în grupă, cu două puncte peste noi, tot la trei meciuri jucate. Iar asta în condiţiile în care Polonia a jucat deja cu una dintre puternicele grupei, Danemarca, şi a învins-o (scor 3-2).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.