Gigi Becali vrea din nou în politică

Share:

Gigi Becali a declarat miercuri seara, la România TV, că îl bate gândul să intre din nou în politică şi este dispus să ajute la contruirea unui partid naţionalist puternic în ţara noastră.

„Pe mine nu m-a interesat niciodată cine iese preşedinte, în nicio ţară din lume. Azi dimineaţă a fost prima oară când m-am trezit şi am întrebat cine a ieşit preşedinte în America. M-am bucurat când am auzit că a ieşit Trump. Am dat drumul la televizor şi atunci m-a trecut un fior.

Poate am făcut un păcat, m-a trecut un duh de putere, care m-a dus la alte gânduri de politică, să fac în continuare. M-a bântuit gândul ăsta, să m-apuc din nou de politică, poate peste patru-cinci ani”, a spus Gigi Becali.

Patronul Stelei este de părere că pe scena politică românească trebuie să existe un partid naţionalist puternic. „Trebuie să construim în următorii patru ani. Dacă sunt dorit, eu pot să fiu alături Partidului România Unită, ca peste patru ani, la următoarele alegeri să facem un partid naţionalist, un partid cu adevărat românesc în care nu să mai aibă loc nicun fel de cârtiţe soroşiste şi niciun fel de influenţă de putere străină”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.