Hagi pune tunurile pe șeful CCA

0

Gică Hagi a reacționat dur la adresa lui Kyros Vassaras, după ce şeful CCA a declarat că „România are nevoie de un fotbal mai bun pentru a avea un arbitraj pe măsură”.

Gică Hagi consideră că şeful CCA ar trebui să-și vadă de treaba lui și-i transmite acestuia să plece în Grecia.

„Îmi vine să râd, am ajuns să ne judece cineva de afară, mai ales din Grecia. Pe vremea noastră grecii stăteau, se uitau la noi și se mulțumeau că nu luau 5. Din păcate a ajuns să ne analizeze un domn de afară. Săracul să se ducă să stea la el în țară și să analizeze fotbalul din țara lui, pentru că au și ei problemele lor. Dacă un arbitru vorbește de calitatea fotbalului.. am ajuns prea departe. E o scuză, vor să mute atenția în altă parte. Din păcate aici am ajuns, ăsta este fotbalul românesc, suntem departe de ce eram, ne merităm într-un fel sau altul soarta. Până o să revenim acolo sus, o să avem parte de astfel de declarații. Iar noi înghițim în sec și mergem acasă. Din păcate ne judecă un domn care ar trebui să-și vadă de ale lui, cum am mai spus, pe vreme noastră erau fericiți dacă luau 5”, a declarat Gică Hagi.

„Nivelul fotbalului afectează în mod direct arbitrajul. Când păcăleşti arbitrul pentru a obţine un penalty te gândeşti că îl păcăleşti doar pe el? Nu! Trişezi fotbalul. Părerea mea este că avem nevoie de un fotbal mai bun pentru a avea un arbitraj mai bun”, au fost declarațiile date de Kyros Vassaras, care l-au deranjat pe Hagi.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.