Bute revine în ring, după scandalul de dopaj

0

Lucian Bute va boxa, pe 24 februarie 2017, cu Eleider Alvarez (Columbia, 32 de ani, 20 de meciuri, toate câștigate, 10 prin KO), la „Videotron Center” din Quebec, a anunţat promotorul Groupe Yvon Michel.

Lucian Bute va lupta, dacă va trece de Eleider Alvarez, pentru titlul WBC la categoria semigrea, cu Adonis Stevenson. Canadianul în vârstă de 39 de ani are 28 de victorii (23 prin KO) şi o singură înfrângere în carieră.

Eleider Alvarez (32 de ani) este neînvins la profesionişti, câştigând toate cele 20 de meciuri pe care le-a disputat, 10 dintre aceste victorii fiind obţinute prin KO.

Lucian Bute, 36 de ani, a disputat 36 de meciuri la profesionişti – 32 de victorii, dintre care 25 prin knockout, trei înfrângeri şi o remiză. Bute a boxat ultima dată pe 1 mai şi a remizat cu americanul Badou Jack, într-un meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie.

Pe 25 noiembrie, Lucian Bute a scăpat de suspendarea pentru dopaj din partea Comisiei de Box a Districtului Columbia, SUA. Suspendarea de şase luni pentru consumul de ostarină (substanţă interzisă) a expirat la 6 noiembrie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.