Noutăți despre Berlinala 2017

0

Organizatorii Berlinalei au anunțat luni un alt lot de filme care vor fi prezentate în cadrul festivalului internațional de luna viitoare, printre care și sequel-ul comediei negre „Trainspotting” din 1996 sau noul film cu supereroi în care apar Hugh Jackman, Patrick Stewart și Elizabeth Rodriguez, relatează DPA.

Regizorul britanic Danny Boyle a reușit să adune distribuția filmului din 1996 pentru sequel-ul care se va numi „T2 Trainspotting”.

Filmul, în care rolurile principale sunt deținute de Ewan McGregor și Robert Carlyle, va fi prezentat în afara competiției, ceea ce înseamnă că nu va intra în cursa pentru mult râvnitele premii ale festivalului.

Supereroul Wolverine (Hugh Jackman) revine pe marile ecrane în filmul „Logan”, al regizorului new-yorkez James Mangold, alături de Profesorul X (Patrick Stewart), dar și de Boyd Holbrook sau Elisabeth Rodriguez.

Filmul lui Mangold va fi prezentat și el în afara competiției, la fel ca și noua producție regizată de Gurinder Chadha, „Viceroy’s House”, a cărui acțiune se desfășoară la sfârșitul erei coloniale britanice în India. Filmul îi are în distribuție, printre alții, pe Gillian Anderson și pe Hugh Bonneville, dar și pe răposatul actor indian Om Puri.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.