Falemi ar putea antrena Steaua Armatei

0

Nana Falemi, fost jucător la Steaua, a declarat la ProSport LIVE că se află în discuţii avansate cu Marius Lăcătuş pentru a antrena noua echipă a Armatei.

Nana Falemi a precizat că negocierile cu Marius Lăcătuş nu s-au finalizat şi că directorul tehnic nu i-a oferit încă un răspuns ferm pe această temă.

„Eu am crescut în Ghencea, sunt antrenor şi vreau să antrenez. Acolo e sufletul meu. E o şansă pentru mine să antrenez. Discuţia e pentru echipa de seniori. Eu am propus, am vorbit cu Lăcă pe treaba asta. Eu antrenor principal, Lăcătuş director tehnic. Am propus şi un plan de organizare al secţiei de fotbal.

Include şi un plan de rebranding. Îmi place chiar dacă e un proiect greu, nu vreau să încep de sus. Dacă nu se va concretiza, pot să iau şi o grupă de juniori. Chiar dacă plecăm din liga a cincea sau a patra, creştem uşor, suporterii vor veni. Încă nu am primit un răspuns din partea lui (n.red. Marius Lăcătuş) că vom lucra împreună. Se va merge pe varianta de jucători tineri, 17-18 ani.

Vom face selecţii de la echipele din Bucureşti şi din ţară pentru a face un loc bun cu care să promovăm. Ideea să aducem şi 5-6 jucători cu experienţă care să aducă un plus de valoare, să formeze osatura echipei. În momentul ăsta echipa va fi susţinută din bugetul Ministerului (n.red. Ministerul Apărării)”, a declarat Nana Falemi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.