Marca și trofeele Oțelului Galați, vândute la licitație

Share:

Palmaresul, marca și 80 de trofee câștigate de echipele de seniori și juniori ale clubului Oțelul Galați, acum în faliment, au fost vândute pentru suma de 10.000 de euro în cadrul unei licitații care a avut loc, joi, la sediul Casei Artmark din Capitală.

Marca „FC Oțelul Galați, 1964”, marca aniversară de 50 de ani („marca cu lei”) și palmaresul FC Oțelul Galați (80 de trofee ale echipelor de seniori și juniori, între care Supercupa României 2011 și Cupa Campion Național Liga I 2010-2011) au avut ca preț de pornire suma de 9.000 de euro. Acest lot a fost adjudecat online, la a doua strigare, cu suma de 10.000 de euro de către o persoană care a dorit să rămână anonimă, informează Agerpres.

Al doilea obiect ca valoare adjudecat joi seara a fost un tricou purtat de jucătorul Patrice Evra în meciul dintre Oțelul Galați și Manchester United din Champions League, inscripționat cu numărul 3 și cu numele fotbalistului, acesta vânzându-se cu 200 de euro.

De asemenea, o medalie de campion național al Ligii I, ediția 2010-2011, a fost vândută cu 130 de euro, un tricou de colecție cu autografele jucătorilor gălățeni din 2011 a fost vândut cu 80 de euro, iar un tricou de campion, semnat de antrenorul Dorinel Munteanu și de jucătorii echipei campioane cu 75 de euro.

La licitație a participat și Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, care a cumpărat un fanion și un tricou.

Printre obiectele scoase la licitație s-au mai aflat tricouri purtate de jucători (Daniel Popescu, Liviu Băjenaru, Sergiu Costin sau Cornel Râpă) în meciurile din Champions League, echipamente sportive formate din șort și tricou de joc, purtate în Liga I 2010 de Gabriel Giurgiu, Cornel Râpă, Cristian Sîrghi, Skubic, Gabriel Paraschiv, Silviu Ilie, Adrian Sălăgean și Cătălin Iorga, istoria FC Oțelul Galați în imagini, colecția oficială de fotografii și afișe a clubului (106 piese), caricaturile a zece personalități sportive, fulare, fanioane de colecție etc.

Doar aproximativ jumătate din cele peste 80 de piese scoase la licitație au fost adjudecate joi seara. Licitația a fost organizată în urma unei decizii a Adunării Creditorilor clubului Oțelul și face parte din procedura de dizolvare a grupării gălățene.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.