Florin Andone rămâne fără antrenor la Deportivo

Share:

Florin Andone a rămas fără antrenor după ce Gaizka Garitano, în vârstă de 41 de ani, a fost demis, conform unui comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

„Consiliul de Administraţie al Real Club Deportivo a luat decizia de a rezilia contractul antrenorului Gaizka Garitano. Clubul doreşte să-i mulţumească sincer tehnicianului basc pentru profesionalismul, dedicarea şi efortul său. Gaizka Garitano va veni dimineaţă (n.red. luni dimineaţă) pentru a-şi lua rămas bun de la jucători şi colaboratori. Cristóbal Parralo, antrenor la Deportivo B, alături de Javier Manjarín şi Julio Hernando vor fi tehnicienii care vor susţine antrenamentul de luni dimineaţă”, a fost comunicatul celor de la Deportivo.

Gaizka Garitano a fost numit în funcţia de antrenor la Deportivo La Coruna pe 10 iunie 2016. Anterior, Garitano antrenase la Eibar şi Eibar B, şi la Valladolid. Garitano o lasă pe Deportivo pe locul 17 în clasamentul primei ligi din Spania. Cu 19 puncte acumulate după 23 de meciuri, echipa lui Florin Andone se află la doar două puncte de primul loc retrogradabil ocupat de Sporting Gijon.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.