Mesajul lui Constantin pentru Dragnea

0

Fostul premier Victor Ponta este un câștig foarte mare pentru coaliție și, totodată, este un câștig foarte mare dacă președintele PSD, Liviu Dragnea, îl ține aproape, a afirmat vineri copreședintele ALDE, vicepremierul Daniel Constantin.

El a spus că se sfătuiește cu Victor Ponta de câte ori are posibilitatea, pentru că îi este un bun prieten, adăugând că nu a discutat cu acesta despre formarea unui noi partid, informează Agerpres.

„Victor Ponta este un bun prieten Dincolo de asta, este un om politic pe care l-am apreciat și cred că mai are foarte multe lucruri de spus în politica românească. M-am văzut cu Victor Ponta și astăzi, și ieri. Mă văd ori de câte ori este în București, ori de câte ori are timp, ori de câte ori îmi permite și mie activitatea guvernamentală. Nu am discutat despre așa ceva (formarea unui nou partid — n.r.). Ne sfătuim pe anumite proiecte, dar cred că Victor Ponta este un câștig foarte mare pentru coaliție, este un câștig foarte mare dacă Liviu Dragnea îl ține aproape, în PSD. Nu a existat această discuție — de a face un nou partid—, deși sunt oameni, din diverse zone, care au stimulat și care au încercat să sugereze că poate ar fi mai bine să apară un nou partid. (…) Nu plec din casa în care trăiesc de atâta timp, asta este misiunea mea. Indiferent de ce se întâmplă, cred că noi toți conștientizăm — și eu, și Victor Ponta, și Liviu Dragnea, și Călin Popescu-Tăriceanu—, că misiunea noastră, mai presus de ceea ce se întâmplă în partide, este aceea de a aduce România acolo unde trebuie, mai ales într-o perioadă în care are nevoie de unitate la nivel politic — Parlament, Guvern, Președinție”, a declarat Constantin la televiziunea publică.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.