Diana gourmet, un pariu câștigător al Adinei Crăciunescu!

Share:

Adina Crăciunescu, marketing manager al companiei Diana, câștigă un nou pariu. Sunt convins că de acolo de sus, regretatul Mitică Crăciunescu, este mândru de fata sa. De eforturile acesteia în a duce mai departe brandul companiei Diana. Nu a fost ușor în acești ani, dar cu perseverență, cu multă muncă, cu dorința de a acumula și de a face față unei concurențe uriașe, Adina Crăciunescu a demonstrat, sie însăși, colegilor, partenerilor de afaceri și nu în ultimul rând vâlcenilor că merge mai departe, că păstrează nealterat un brand ce face cinste județului Vâlcea.

Deschiderea primului magazin DIANA gourmet, în Piața Centrală din Râmnicu Vâlcea, este o provocare uriașă. Dar răspunde visului vâlcenilor de a avea acces la produse premium și bio, perfecte pentru un stil de viață sănătos și armonios.

Sunt convins că surprizele plăcute oferite de compania DIANA nu se vor opri aici. Nici nu poate fi altfel.

Cât timp ai un brand uriaș în spate, cât timp vâlcenii știu foarte bine calitatea produselor oferite de compania DIANA, nu ai altă variantă decât să crești neîncetat calitatea produselor oferite de tine. Iar rezultatele vor veni de la sine…

DIANA gourmet a luat naștere din dorința de a deschide în Râmnicu Vâlcea primul magazin dedicat exclusiv produselor alimentare premium și bio și de a oferi vâlcenilor accesul la produse de calitate superioară,  perfecte pentru un stil de viață sănătos și armonios. Pe scurt, compania DIANA și-a propus să transforme mersul la cumpărături într-o experiență senzorială și mai provocatoare, spune Adina Crăciunescu, marketing manager al reputatei companii Diana, unul dintre brandurile județului Vâlcea.

De la idee și până la execuția acesteia, cuvântul-cheie a fost „calitatea”, magazinul fiind poziționat pe segmentul premium, dar și al produselor bio, o categorie extrem de pretențioasă.  Alegerea sortimentației a fost unul dintre cele mai dificile procese, întrucât am dorit să aducem unele produse în premieră pe piața vâlceană, oferite într-un spațiu comercial care să exceleze prin calitate, funcţionalitate, inovație și design. Oferta pornește de la produse si preparate din carne, alimente de bază și ajunge până la raftul de cosmetice, traseu pe care simțurile cumpărătorilor sunt pe deplin provocate de calitățile și de aspectul produselor, alese cu multă grijă.

O atenție deosebită a fost acordată bineînțeles zonei cu produse și preparate din carne DIANA, loc în care clienții pot descoperi produse premium, de la carne de porc și de oaie, până la carne de vită, proaspătă și suculentă, iar pentru pasionații de bucătărie, surprize gourmet.

Sortimentele din ofertă se vor diversifica pe măsura intensificării dialogului cu cumpărătorii.

Primul magazin DIANA gourmet, inaugurat vineri la Râmnicu Vâlcea, poate fi văzut în același timp și ca o extensie a rețelei de magazine DIANA, care numară în prezent 44 de unități, aflate toate la capătul comercial al abatorului și al fabricii de mezeluri DIANA.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.