PMP, 42 de candidați la alegerile parțiale din 11 iunie

0

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, a declarat vineri, la finalul Colegiului Național al partidului care a avut loc la Sinaia, că formațiunea pe care o conduce va avea candidați în 42 din cele 49 de localități unde, luna viitoare, vor avea loc alegeri parțiale, iar printre obiective se numără câștigarea Primăriei Bușteni.

‘A fost un Colegiu Național dedicat în primul rând alegerilor locale parțiale. Sunt alegeri în 49 de localități și noi avem candidați în 42. Din păcate, iată, mai avem de lucru la consolidarea structurilor teritoriale, nu suntem mai puternici, se pare, decât la legislative și asta trebuie să ne mobilizeze mai mult. Am organizat Colegiul Național al PMP la Sinaia pentru a da un semnal de susținere pentru candidații noștri din județ. Îl avem pe Condescu Valentin candidat la Bușteni și sperăm să îl înlocuim pe celebrul Savin cu domnul Condescu. O avem pe doamna Antonela Aldea la Băicoi și în comuna Dumbrava pe domnul Baicu Adrian. Deci sunt oameni de calitate, oameni de dreapta în principal, oameni care vin din sistemul privat și trăiesc pe picioarele lor. Sperăm să obțină rezultate bune’, a afirmat Traian Băsescu.

Liderul PMP a precizat că fostul primar al orașului Bușteni, Emanoil Savin, care a câștigat un loc de senator pe listele PSD la ultimele alegeri parlamentare, este nașul de cununie a lui Lucian Bute și unul dintre susținătorii puternici ai galei acestuia.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.