Ciucanii, în formă înainte de Turul Ținutului Secuiesc

Share:

Tușnad Drag Cycling Team, singura echipă continentală din România, a dominat cu autoritate a 6-a ediție a Cupei „Max Aușnit”. Argentinianul Ruben Ramos s-a impus în clasamentul general, după ce sâmbătă Hugo Velazquez, un alt component al naționalei „pumelor” și al TDCT, cucerise primul loc în circuitul desfășurat în orașul Lugoj.

Ciucanii au fost conduși la Cupa Max Aușnit, competiție dotată cu premii de peste 10.000 euro, chiar de către Eduard Carol Novak, singurul campion paralimpic din istoria României. Președintele FR Ciclism și-a serbat aniversarea a 41 ani în cantonament alături de colegii de la Tușnad Cycling Team. Harghiteanul s-a arătat foarte optimist înaintea ediției cu numărul 11 a Turului Ținutului Secuiesc, competiție de categorie 2.2 în calendarul UCI.

„Sunt bucuros de rezultatele baieților. Așa cum ne doream la startul sezonului, am atins vârful de formă chiar înainte de Turul Ținutului Secuiesc, principalul nostru obiectiv în 2017. Fiind competiția organizată la noi acasă în compania unor echipe bune din Europa, ne dorim să câștigăm competiția pe echipe și să ne batem pentru tricouri în etapele intermediare”, a declarat liderul TDCT, Eduard Carol Novak.

Podium pe velodrom în Bulgaria

Ca urmare a strategiei FR Ciclism de dezvoltare a ciclismului pe pistă, Norbert Szabo a participat în weekend la un concurs internațional pe velodromul de la Plovdiv. Sportivul Tușnad Drag Cycling Team și al echipei naționale a ocupat locul 3 la proba de sprint 200  metri, acesta fiind primul podium pe plan extern în sezonul 2017.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.