Stadionul Dinamo va fi modernizat!

0

Miercuri a avut loc la sediul Ministerului de Interne întâlnirea între ministrul Carmen Dan, Ionuț Negoiță, Adrian Mutu și Monica Iagăr, pentru a stabili viitorul stadionului Dinamo. La finalul discuţiilor, cei patru au anunțat că Dinamo va avea arenă nouă.

„Se modernizează Stadionul Dinamo pe un proiect pe care îl are Compania Națională de Investiții. Am făcut toate demersurile, administrativ, legal, penal, pentru a preda stadionul. Noi spunem că va fi gata pentru EURO 2020. Azi s-a lărgit echipa, care este foarte determinată să își atingă obiectivul, acela de a pune stadionul la dispoziție Companiei Naționale de Investiții. Vreau să le mulțumesc domnului Mutu și domnului Negoiță”, a declarat ministrul Carmen Dan, după discuţiile avute cu conducătorii lui Dinamo.

Ministrul de Interne a fost completat de managerul general al lui Dinamo, Adrian Mutu. „Noi ne-am dat seama că trebuie să avem încăpățânare și să facem acest stadion. Sunt soluții. O să vedeți. Se poate face stadionul în altă parte, chiar și în complexul nostru. Sunt bucuros. Fanii să aibă încredere. Dinamo va avea stadion”, a spus acesta.

Mulţumit după întrevedere s-a arătat şi finanţatorul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, care a spus: „Mă bucur că suntem o echipă și că sunt oameni bine intenționați. Din păcate, trebuie să luptăm pentru lucruri normale. Noi vom plăti chiria la noul stadion, așa cum plătim și acum. Sunt și alte variante, avem soluții. Suntem mai determinați. Luptăm pentru normalitate. Este în interesul fanilor”.

Nicolae Badea, cel căruia i-a fost concesionată arena şi omul din cauza căruia a pornit scandalul legat de modernizarea arenei din Ştefan cel Mare a refuzat să participe la întrevederea de miercuri.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.