Steaua „zdrobește” Dinamo în Liga a IV-a

La doar două zile după ce în Liga 1 s-au întâlnit FCSB şi Dinamo (1-0), în Liga a 4-a s-a jucat etapa a 5-a, în care Steaua Armatei a jucat împotriva lui CS FC Dinamo București.

Steliștii au tratat meciul ca pe un adevărat derby, considerând că acesta este de fapt adevăratul derby, nu cel jucat duminică seara, pe Arena Naţională. De partea cealaltă, fanii dinamoviști nu recunosc această echipă, care-i aparține lui Nicolae Badea.Totuşi, pentru joc a fost delegat un arbitru cu nume, Alexandru Tudor, iar securitatea a fost asigurată de un dispozitiv compus din aproximativ 70 de jandarmi.

Pe teren a existat practic o singură echipă, Steaua câştigând cu scorul de 8-0. În plus, în minutul 87, Curt Cadolar a ratat o lovitură de la 11 metri pentru roş-albaştri. Vâlcea (37, 65), Mirea (39), Gheorghiță C. (54), Predescu (55, 83), Butoi (69) și Cadolar (89) au fost jucătorii care au marcat în poarta „câinilor”.

CSA Steaua își consolidează prin această victorie poziția de lider în Liga a 4-a, având 15 puncte din tot atâtea posibile.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.