Ministrul Comunicațiilor, față cu angajații Poștei

Share:

Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Lucian Șova, a participat duminică alături de directorul general interimar al Companiei Poșta Română, Elena Petrașcu, la o ședință de lucru, la Cluj-Napoca, a reprezentanților angajaților CNPR din regiunea Nord-Vest, respectiv județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu-Mare și Sălaj, potrivit unui comunicat al ministerului.

Conform documentului, Lucian Șova le-a prezentat strategia de redresarea a instituției, așa cum a fost aprobată prin memorandum de către Guvernul României. Ministrul le-a cerut reprezentanților operatorului național de servicii poștale prudență și responsabilitate în aplicarea măsurilor prevăzute în planul de redresare și a subliniat că este importantă implicarea tuturor angajaților pentru ca implementarea planului strategic să fie făcută cât mai rapid. Unele măsuri din acest plan au fost deja aplicate de către noua conducere interimară a CNPR, iar pentru celelalte soluții identificate se așteaptă rezultatul analizei financiare, informează Agerpres.

„Nu se putea întâmpla nimic la nivel central al Poștei, așa cum s-a întâmplat, dacă nu ar fi existat această determinare pe care în primul rând am imprimat-o eu. Elena Petrașcu știe bine angajamentele profesionale și morale pe care le-a luat în fața mea. Dar, ca să reduci 56 de posturi și să schimbi un Consiliu de Administrație, toate absolut obiectiv, asta nu se putea face fără determinare. Cuvântul de ordine care ne guvernează activitatea, cel puțin de când am venit eu la minister, este: nimeni nu fură, nimeni nu chiulește, toată lumea muncește”, a declarat ministrul Lucian Șova.

Reprezentanți ai angajaților Poștei Române din toate sectoarele, prezenți la întâlnirea de la Cluj-Napoca, și-au prezentat problemele specifice activității și au primit asigurări că vor fi rezolvate treptat. Între acestea: plata restantă a orelor suplimentare, asigurarea consumabilelor, a lemnelor pentru iarnă la oficiile rurale și paza oficiilor poștale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.