Halep ajunge prima la Turneul Campioanelor

0

Simona Halep este pe locul 1 WTA, atât în clasamemtul general, cât şi în cel care contează pentru Turneul Campioanelor, pentru a doua săptămână la rând. Jucătoarea română va fi cap de serie număul 1 la finala sezonului, Turneul Campioanelor de la Singapore, care va începe duminică, reunind cele mai bune opt sportive din 2017.

Simona Halep are, la fel ca săptămâna trecută, 6.175 de puncte WTA, fiind urmată de spaniola Garbine Muguruza, cu  6.135 de puncte. În clasamentul Race, care contează pentru Turneul Campioanelor, Halep a acumulat 5.675 de puncte, în timp ce Muguruza are 5.635 de puncte.

Calificată în semifinalele turneului de categorie WTA International de la Linz, Mihaela Buzărnescu a urcat 16 locuri în clasament, până pe 89, cu 725 de puncte, cea mai bună poziţie a ei din carieră. Intrarea pentru prima dată în carieră a Mihaelei Buzărnescu în Top 100 WTA ridică la cinci numărul româncelor din primele 100 de jucătoare ale lumii.

Simona Halep este prima dintre jucătoarele care participă la Turneul Campioanelor care a sosit la Singapore, ea ajungând duminică în metropola asiatică. Turneul Campioanelor va începe duminică, 22 octombrie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.