CFR Cluj se împiedică de Gaz Metan

0

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania echipei Gaz Metan Mediaş, în etapa a XVI-a a Ligii I.

Tehnicianul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat că la meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, a fost viciere de rezultat, echipei sale fiindu-i refuzate două lovituri de la 11 metri. Petrescu a mai spus că arbitrul Marian Barbu merită să fie suspendat zece etape, relatează Romaniatv.net.

„Jucăm, ne creăm ocazii, adversarul a făcut antijoc, dar şi-a făcut treaba. Noi am început mai rău, am avut o bară, două penaltiuri clare, unul cu eliminare. Scorul e clar, viciere totală de rezultat. Am băgat toţi jucătorii de atac pe care îi am în lot. Cred că erau puţin sub presiune, nu mai au răbdare, iar acel noroc din tur parcă ne-a părăsit. A fos o săptămână grea, nu am avut timp să pregătesc meciul ăsta. Zic să-i dea zece etape de suspendare arbitrului, că merită. Sută la sută nu voi mai primi penalti cât voi fi la CFR. Dacă pierdem primul loc nu e nici surpriză şi nici tragedie, noi nu ne batem la campionat”, a declarat Petrescu la Digisport.

Întrebat ce părere are că i s-a strigat demisia la finalul meciului, Dan Petrescu a răspuns: „I se strigă demisia şi lui Zidane, dacă aşa vor ei…poate or fi plătiţi. Eu nu am de ce să demisionez, muncesc foarte bine, nu am de ce să nu continui”.

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania echipei Gaz Metan Mediaş, în etapa a XVI-a a Ligii I.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.