Ianis Hagi, umilit în Italia

Share:

Ianis Hagi a fost trimis de şefii Fiorentinei în campionatul Primavera pentru a ajuta echipa secundă să treacă peste o perioadă neagră, dar şi pentru a acumula câteva minute în acest sezon, în care n-a fost folosit deloc în meiciurile oficiale ale echipei mari.

Ianis Hagi nu s-a ridicat însă la nivelul aşteptărilor jurnaliştilor italieni, într-un meci pe care Fiorentina l-a pierdut cu 2-0 în faţa lui Juventus.

„O bară şi cam atât. Ianis Hagi, trimis la Primavera pentru a prinde minute după ce pentru echipa mare n-a jucat deloc în acest an, a fost autorul unei prestaţii dezamăgitoare contra lui Juventus: a lovit bara în minutul 13 şi apoi a fost doar un punct colorat într-o mare de tricouri albe”, notează ViolaNews.

„Formaţia antrenată de Bigica a suferit cea de-a treia înfrângere consecutivă, iar omul chemat pentru a face diferenţă nu şi-a pus deloc amprenta pe joc. A încercat să dribleze, dar a fost imediat blocat, a încercat să dialogheze cu coechipierii, dar n-a găsit pasele potrivite în cele 90 de minute. A terminat meciul obosit şi frustrat”, mai scrie publicaţia citată.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.