Pițurcă o refuză pe Dinamo

0

Vasile Miriuță a fost reconfirmat ca antrenor principal la Dinamo, după ce Claudiu Niculescu a refuzat oferta, dar actualul tehnician al roș-albilor are mari șanse să fie dat afară în pauza de iarnă.

Victor Pițurcă a fost contactat luni de oficialii lui Dinamo, pentru a-i propune funcţia de antrenor principal, dar fostul selecționer a refuzat. Realizatorii emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, au luat miercuri seara legătura cu Pițurcă, iar acesta a confirmat negocierile.

Deși nu a dorit să intre prin telefon, Victor Pițurcă i-a povestit lui Radu Naum, realizatorul emisiunii de la Digi Sport, exact ce s-a întâmplat. Astfel, Pițurcă a spus că luni a fost abordat de către cei de la Dinamo, care i-au propus foarte insistenţi să preia imediat echipa. Ex-selecționerul a declinat însă oferta și a motivat decizia prin faptul că nu este de acord să se implice într-un proiect în mijlocul sezonului.

Însă, Pițurcă nu le-a retezat de tot speranțele celor din conducerea ”câinilor”. Tot pentru Digi Sport, Pițurcă a mai spus că dacă va fi să ajungă la Dinamo atunci o va face eventual la iarnă, adică într-o pauză de sezon.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.