Mircea Sandu, despre scandalul Becali-MApN

Mircea Sandu oferă soluția pentru rezolvarea scandalului dintre CSA Steaua și FCSB. Fostul președinte al FRF consideră că MApN ar trebui să-i cedeze clubul lui Gigi Becali, iar acesta să aibă obligația de a face anumite investiții.

Mircea Sandu ştie cum se pot înţelege Armata şi Gigi Becali.

„Din punctul meu de vedere Ministerul Apărării ar fi trebuit să-i ceară o sumă rezonabilă lui Gigi Becali. Dacă există anumite inconveniente sau incompatibilități în ceea ce s-a semnat, când s-a semnat. Ar fi trebuit să-i ceară un leu sau 100 de lei și să lase clubul, să găsească o formă de alianță, fie cu baza sportivă din Ghencea, pe care să i-o închirieze lui Becali, iar el să o modernizeze. Să stăm așa să ne țigănim. Ne dăm în cap la UEFA, ne jignim noi pe noi, ne sabotăm noi pe noi, incredibil ce nație avem. Părerea mea este cu Ministru Apărării ar fi trebuit să scoată o hotărâre de Guvern prin care să spună că Steaua este Steaua actuală. Becali va plăti un leu, așa cum s-au vândut și fabrici și uzine, și domnul Becali să continue tradiția Stelei, cum era normal, din punctul meu de vedere”, a declarat Mircea Sandu, pentru Digi Sport.

Mircea Sandu este sceptic în ceea ce privește șansele de reușită ale noului proiect de la CSA: „Va fi greu ca Ministerul să răzbată în cupele europene. Nu o să te lase cu bani publici, haideți să terminăm cu chestiile astea!”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.