Stanciu ar putea rata transferul la Sparta Praga

0

Nicolae Stanciu ar putea rata trecerea la Sparta Praga. Oficialii lui Anderlecht sunt nemulţumiţi de oferta mult prea mică făcută de cehi, 4,8 milioane de euro.

Nicolae Stanciu era, marţi, ca şi transferat la Sparta Praga. Miercuri, negocierile au intrat în impas. Belgienii sunt nemulţumiţi de suma pe care formaţia din Cehia vrea s-o plătească pentru mijlocaşul român.

„Sunt negocieri în privinţa lui Stanciu, dar este imposibil să ne recuperăm toţi banii. Uneori câştigi din transferuri cum a fost cu Tielemans, iar alteori pierzi. Cu toate astea, vrem să reducem pierderile. Transferul lui Stanciu se poate face într-o oră, dar oferta celor de la Sparta Praga e prea mică. Dacă nu vor face o ofertă mai mare, Stanciu va rămâne sau va pleca în altă parte. Mai sunt şi alte echipe interesate să-l transfere”, a declarat managerul clubului, Herman Van Holsbeeck.

Sparta Praga oferă 4,8 milioane de euro, dar Anderlecht vrea măcar 6,5 milioane de euro, în condiţiile în care a plătit, cu tot cu bonusuri, 8,8 milioane de euro celor de la FCSB.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.