Văduva lui Ekeng continuă „războiul” cu Dinamo

0

Nathalie Ekeng şi-a angajat un avocat francez şi va acţiona în judecată clubul la care a jucat soţul ei, Patrick Ekeng. Femeia susţine că a fost minţită şi umilită de oficialii lui Dinamo.

Nathalie Ekeng nu a mai primit niciun semn din partea lui Dinamo şi a hotărât să meargă în instanţă pentru a-şi găsi dreptatea. Femeia a primit din partea oficialilor doar 5.000 de euro, bani cu care a amenajat mormântul bărbatului cu care are doi copii, un băieţel şi o fetiţă.

Soţia lui Patrick Ekeng este dezamăgită că nicio persoană din cadrul clubului nu s-a mai interesat de situaţia ei, deşi conducătorii i-au promis susţinere din toate punctele de vedere. Nathalie a făcut rost de bani şi a angajat un avocat.

„Voi acţiona clubul Dinamo în judecată. Nu şi pe domnul Ionuţ Negoiţă. Păi, soţul meu a jucat pentru Dinamo. Mi-am angajat un avocat din Franţa, lucrurile sunt clare. Nu ştiu câţi bani am de primit de la club, rămâne de văzut. Cert este că voi ajunge în instanţă pentru că nu se mai poate. M-au umilit… Nimeni de la Dinamo nu m-a mai căutat. Nu am primit niciun semn”, a spus Nathalie Ekeng pentru Cancan.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.