Țicleanu, noul selecționer la Under-17

0

Selecţionerul echipei naţionale Under-17 a României, Sorin Colceag, a fost înlocuit în funcţie de Aurel Ţicleanu, anunţă Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

„Decizia vine ca urmare a unei analize făcute în cadrul Comisiei Tehnice a FRF, după turneul amical din Turcia, acolo unde echipa antrenată de Sorin Colceag a pierdut primul meci contra reprezentativei Semilunei cu scorul de 6-2 şi a remizat în al doilea joc contra aceleiaşi formaţii, 0-0. Membrii Comisiei Tehnice i-au recomandat Directorului Tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, schimbarea selecţionerului, iar în urma acestei decizii Sorin Colceag a fost eliberat din funcţie. Acesta va rămâne mai departe în cadrul Şcolii Federale de Antrenori”, se arată pe site-ul citat.

Noul staff al reprezentativei Under-17 este format din Aurel Ţicleanu – coordonator, Adrian Văsâi şi Mihai Ianovschi junior, antrenori.

Următoarea acţiune a echipei naţionale U17 va avea loc în Cipru, acolo unde va disputa două meciuri amicale cu reprezentativa gazdă, la 27 februarie şi 1 martie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.