42 de sportivi români, la Europenele de scrimă

0

România va participa cu o delegaţie de 42 de sportivi şi 14 antrenori la Campionatele Europene de scrimă pentru cadeţi şi juniori de la Soci (Rusia), care vor avea loc în perioada 2-11 martie, a anunţat forul naţional de profil.

Cu excepţia probei de floretă juniori masculin pe echipe, România va fi prezentă la Soci în toate probele.

La ediţia de anul trecut, de la Plovdiv, România a cucerit trei medalii, toate în întrecerile pe echipe ale cadeţilor, una de argint şi două de bronz. Argintul a fost câştigat de echipa feminină de floretă la cadete, în formula Anca Săveanu, Raluca Drăghici, Rebeca Cândescu şi Andreea Gheorghe, iar medaliile de bronz au fost aduse de echipa masculină de sabie a cadeţilor, formată din Matei Aniculoesei, Răzvan Stănescu, Andrei Păştin, Rareş Ailinca, şi de echipa masculină de spadă a cadeţilor, în componenţa Adam Macska, Mihai Bigea, Alexandru Oroian şi Balazs Szilagyi.

Din lotul României nu lipsesc Alexandra Predescu, medaliată cu aur în 2015 la Mondialele de cadeţi de la Taşkent, în proba individuală de spadă, şi nici floretistele Rebeca Cândescu şi Anca Săveanu, care au câştigat Cupa Europei cu CSA Steaua anul trecut, sabrerii Matei Aniculoesei, Răzvan Stănescu, Andrei Păştin, Rareş Ailinca sau spadasinii Adam Macska şi Mihai Bigea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.