Răzvan Lucescu îl susține pe Lupescu la șefia FRF

0

Antrenorul echipei PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, și-a exprimat public susținerea față de candidatura lui Ionuț Lupescu pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal. Astfel, acesta se alătură altor mari antrenori precum Mircea Lucescu, Sir Alex Ferguson, Ilie Balaci sau Costel Gâlcă, care consideră că Ionuț Lupescu este persoana cea mai potrivită pentru a prelua șefia FRF.

Argumentele pe care fostul selecționer al României, Răzvan Lucescu, le aduce se referă la capacitățile manageriale ale lui Lupescu, experiența și cunoștințele dobândite în fotbalul internațional, poziția și relațiile sale în elita fotbalului european, precum și caracterul și personalitatea Kaiserului. Lucescu încheie argumentând că fotbalul românesc are nevoie de o schimbare radicală, iar Ionuț Lupescu este persoana potrivită pentru a o realiza.

Răzvan Lucescu: ”Fotbalul românesc are nevoie de Ionuț Lupescu. Ionuț a știut să-și construiască o carieră excepțională de jucător de fotbal, prin muncă, seriozitate, inteligență. Ionuț a știut să pornească la sfârșitul acestei cariere pe un alt drum, un drum care l-a adus în situația de a deveni un manager de succes. A fost managerul Federației Române de Fotbal, într-o perioadă în care FRF a cunoscut poate cea mai eficientă perioadă din istorie, din punct de vedere financiar. Ulterior, a devenit director tehnic  al UEFA, o funcție pe care foarte mulți o râvnesc. Fotbalul românesc are nevoie de personalitatea lui Ionuț Lupescu, de cunoștințele lui fotbalistice, de capacitatea lui managerială, de relațiile pe care Ionuț Lupescu și le-a clădit în atâția ani de fotbal, în atâția ani în care a fost plecat peste hotare, în țări cu o economie super dezvoltată. Fotbalul românesc are nevoie de o schimbare radicală și Ionuț Lupescu este cel care știe să producă această schimbare. Să fim alături de el!”

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.