Raluca Stanislav, în managementul Skanska Property România

0

Skanska Property România, divizia locală a unuia dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel global, anunță un nou membru in în managementul companiei. 

Din februarie 2018, Raluca Stanislav ocupă funcția de Business Development Manager al Skanska Property România. În această calitate, Raluca va fi responsabilă de strategia de dezvoltare a Skanska România pentru această divizie, identificând noi oportunități de investiție astfel încât compania să își mențină poziția pe piață și ritmul susținut de creștere.

Suntem mândri să anunțăm că Raluca este, începând cu această lună, noul Business Development Manager al Skanska Property România. Raluca are abilități foarte bune de identificare a oportunităților în piață, fiind o bună cunoscătoare a industriei precum și a complexității business-ului companiei, ceea ce o va ajuta în îndeplinirea acestui rol cheie în divizia de property din România,.”  declară Aurelia Luca, Managing Director al Skanska Property România.

Între responsabilitățile Ralucăi se număra și coordonarea activităților de sustenabilitate și a proiectelor de responsabilitate socială ale companiei parte integrata a strategiei Skanska, pentru care valori precum grija pentru viață, etica și evoluția constantă alături de clienți și parteneri, sunt esențiale.

Sunt încântată să fiu parte a echipei care contribuie la creșterea și maturizarea pieței de birouri din România. Rezultatele obținute până în prezent de Skanska arată o evoluție frumoasă, așa că ne vom asigura că proiectele și direcțiile de dezvoltare vor fi cel puțin la fel de bune ca până acum.”, spune Raluca Stanislav, Business Development Manager al Skanska Property România.

Raluca a făcut parte anterior din Skanska Construction România, unde, încă din 2014, a fost implicată direct în dezvoltarea parteneriatul solid cu Lidl, primul client extern al companiei. Iar înainte de asta, Raluca a fost directorul echipei de Building Surveying Services în cadrul Colliers International, unde, din poziția de manager, s-a ocupat de coordonarea unor proiecte importante.

Raluca Stanislav a absolvit Universitatea Tehnică de Construcții București și deține diplome de master în Inginerie structurală, în Management, dar și un Executive MBA, în cadrul CNAM Paris.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.