Război total între Dan Petrescu și Mihai Stoica

0

Dan Petrescu s-a supărat pe Mihai Stoica, după ce managerul de la FCSB a ironizat pedeapsa pe care a primit-o după ce a înjurat arbitrii:

„Am văzut că era “fericit” că am primit doar două etape. Ce am primit eu a primit şi Pintilii. El a fost judecat ca mine, dar noi nu comentăm. Nu este normal ca un conducător de la altă echipă să comenteze pe facebook despre antrenorul altei echipe. Orice conducător din lume ar fi suspendat pe loc. Ce mai caută în funcţie? Nu ai voie, e ilegal! Nu înţeleg ce fac comisiile. Să ia facebook-ul să vadă! Trebuie suspendaţi oamenii care se iau de alţii. Dacă vedeţi într-o altă ţară aşa ceva eu mă las de antrenorat.

Nici în Bangladesh nu e aşa ceva! Să stea în banca lui, nu să scrie de mine. Sau, dacă scrie, să fie suspendat. N-aş putea să fac niciodată aşa ceva. M-aţi văzut pe mine ironic vreodată. Becali m-a sunat şi mi-a spus că nu are nimic cu mine, dar nu mi-a zis că mă aşteaptă la Steaua. Mie nu-mi place să vorbesc cu adversarii la telefon sau la televizor”, a spus Dan Petrescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.