Torje, exclus din lotul lui Dinamo

0

Gabriel Torje a fost exclus din lot, înainte de restanța cu FC Botoșani. Pe lângă evoluțiile slabe din ultima perioadă, viața extrasportivă a fost încă un criteriu pentru Florin Bratu de a nu apela la serviciile internaționalului român.

Conform surselor Digi Sport, mijlocașul de 28 de ani a pierdut câteva nopți în această săptămână, un comportament care nu e acceptat la un club ca Dinamo.

Mai mult, kilogramele în plus, 3 la număr, și viața extrasportivă l-ar putea scoate de tot pe Torje din calculele tehnicianului din Ștefan cel Mare.

Gabriel Torje a făcut poate cea mai slabă repriză a sa de la revenirea în Ştefan cel Mare, contra lui Juventus (1-2). Bratu nu a mai avut răbdare cu mijlocaşul de bandă şi l-a schimbat de la pauză.

Bratu a simţit nevoia să schimbe ceva în angrenaj şi a decis să renunţe la Torje, poate cel mai slab de pe teren în primele 45 de minute. Deşi nu avea soluţii excelente pe bancă, tehnicianul lui Dinamo a apelat la tânărul Liviu Gheorghe.

„Da, dacă l-am schimbat, m-a nemulţumit. Eu mă aştept mai mult de la Gabi, cum mă aştept şi de la ceilalţi. Sunt jucători cu experienţă, cu valoare, dar azi nu am fost inspiraţi”, a spus Bratu, după meci.

Botoșani – Dinamo, restanță din a doua etapă a play-out-ului, se va disputa marți, de la ora 18:00, în direct pe Digi Sport 1.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.