Romanul „Trei cuvinte, cinci minciuni”, lansat la Curtea Veche

Curtea Veche Publishing are plăcerea de a anunța publicarea romanului „Trei cuvinte, cinci minciuni” al lui Michel Stanovici. Un om de afaceri francez de succes, Michel Stanovici a decis să își pună sentimentele pe hârtie într-o carte despre căutarea femeii ideale, deziluzii, dar și maturizare. „Trei cuvinte, cinci minciuni” este un roman al anului 2018 – dinamic, furtunos și aliniat la noile paradigme ale iubirii, un roman care transmite un avertisment răspicat: „Ai grijă de cine te îndrăgostești!”.

De câte ori putem risca ignorându-ne instinctul, prima impresie, cel de-al șaselea simț? Toate aceste presentimente, al căror scop este acela de a ne proteja de ceilalți, adesea chiar de noi înșine. După o viață complicată, plină de trădări și dezamăgiri, Raphaël se hotărăște, în sfârșit, să nu mai cedeze ispitei prea ușor. Dar, odată cu hotărârea lui, apare și femeia ideală. O cheamă Anaïs și este, pur și simplu, perfectă. Femeia visurilor lui, despre care, în adâncul sufletului, știa prea bine că nu poate exista. În „Trei cuvinte, cinci miciuni”, Michel Stanovici a încercat să afle cum te „dez-îndrăgostești”, cum îți dai seama că cel de lângă tine nu este persoana care credeai că este.

Scrisul, pentru Michel Stanovici, a fost de-a dreptul eliberator, a fost forma de terapie cea mai eficientă după ce iubirea a dispărut. Puterea transformatoare a suferinței emoționale a generat o perioadă de introspecție revelatoare pentru Stanovici. Vestitul socio-psiholog francez Jacques Salomé apreciază că „pe parcursul acestei cărți, autorul ne propune, prin confruntarea cu reflecțiile și reperele sufletești ale personajelor, un mod de a ne pregăti să intrăm într-o anumită maturitate relațională.” Chiar această maturitate răzbate dintre paginile cărții „Trei cuvinte, cinci minciuni”, prin curajul, mai rar întâlnit la un bărbat, de a vorbi deschis, de a pune pe tapet o experiență emoțională neplăcută, dar care a reprezentat un mare pas înainte din punct de vedere al dezvoltării personale.

O poveste de dragoste bazată pe întâmplări reale, „Trei cuvinte, cinci minciuni” este cartea care ne confirmă tuturor că jocul cu focul poate lăsa urme adânci; o lectură captivantă ce nu ar trebui să lipsească din mâna nimănui. Romanul este disponibil pe site-ul Curtea Veche Publishing și în librăriile din toată țara la prețul de 30 de lei.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.