Maria Grapini îi ajută pe timișoreni să acceseze fonduri europene importante!

0

Europarlamentarul PPU-sl, Maria Grapini, vine în sprijinul locuitorilor Timișoarei, cu o întâlnire concretă pe o temă de maximă actualitate: accesarea fondurilor europene pentru eficientizarea energetică a locuințelor.

Umanista a avut o serie de discuții cu președintele Federației Asociațiilor de Proprietari Timișoara – FAPT, Constantin Savulov, care i-a solicitat sprijinul direct în prezentarea proiectelor europene și a modalitățile prin care și timișorenii ar putea ajunge beneficiarii acestora.

Maria Grapini a decis, astfel, ca vineri, 20 aprilie, de la orele 16, la sediul cabinetului de europarlamentar, din strada Barbu Iscovescu, să organizeze o întâlnire cu FAPT.

“Îmi doresc să existe cât mai mulți beneficiari din orașul în care trăiesc! Fondurile europene pentru eficientizarea energetică a locuințelor sunt generoase, este timpul ca și România să accelereze lucrurile în acest sens. Am decis să-i ajut, din poziția de europarlamentar, pe timișorenii mei!”, a declarat umanista Maria Grapini.

Cei interesați să participe îl pot contacta pe Constantin Savulov, președintele FAPT, la telefon 0745347173.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.