Tabloul sferturilor de finală de la Mondialul din Rusia

Share:

Meciul Columbia – Anglia a definitivat tabloul sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia.

Miercuri şi joi sunt zile de pauză la Cupa mondială, spectacolul urmând să se reia vineri, de la ora 17.00, cu supermeciul Uruguay-Franţa. „Cocoşii” n-au învins niciodată în istorie Uruguay-ul, din cele şapte întâlniri patru încheindu-se la egalitate, iar trei cu victoria sud-americanilor. În ultimul meci, un amical din 2013, Uruguay a câştigat cu 1-0, prin golul lui Luis Suarez. La Mondiale s-au întâlnit în 2010, când au încheiat 0-0. Acelaşi scor s-a înregistrat la CM 2002, iar la CM 1966 Uruguay-ul a câştogat cu 21.00.

Tot vineri, dar de la ora 21.00, se joacă Brazilia-Belgia. Cele două s-au întâlnit în optimi la CM 2002, când su-americanii au câştigat cu 2-0, cu goluri marcate de Rivaldo şi Ronaldo.

Sferturile se încheie sâmbătă, când de la ora 21.00 se joacă Rusia-Croaţia. Cele două au fost în aceeaşi grupă de calificare pentru EURO 2008, ambele meciuri, de la Zagreb şi Moscova, încheindu-se 0-0. A mai fost un amical acum trei ani, câştigat cu 3-1 de croaţi. În aceeaşi zi, dar de la ora 17.00 se vor întâlni pentru un loc în semifinale Suedia şi Anglia.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.