Colecția de tricouri DIANA T-shirts, un brand (neconformist) al companiei DIANA!

Share:

Spuneți-ne, vă rog, câteva cuvinte despre brandul DIANA T-shirts?

Totul a pornit de la o idee. Am pus câteva mesaje haioase executate cu pasiune și talent de graficieni pe pereții magazinelor DIANA, proces ce a făcut parte din rebrandingul întregii rețele de magazine.

Ne-au plăcut atât de mult și într-o zi ne-am dat seama că aceste mesaje sunt prea cool pentru a le lăsa doar în magazine. Așa a apărut brandul DIANA T-shirts, o colecție de tricouri inspiraționale cu aluzii directe către dragostea noastră pentru carne, domeniu în care activăm de peste 25 de ani.

DIANA T-shirts este despre oameni frumoși, curajoși, liberi și visători care vor să anuleze regulile cotidiene și să spargă tiparele, transformând banalul în extraordinar și orașul într-un teren de joacă imens.

Cine a avut această idee, cum s-a materializat și ce vizați prin promovarea acesteia?

Ideea a pornit la nivelul departamentului de marketing al companiei DIANA, iar tot conceptul si implementarea au urmat viziunea unei echipe de marketing cu viziune, plină de entuziasm (Teo, Diana și Iuliana) sub coordonarea directă a Managerului de Marketing DIANA & DIANA Supermarket, Adina Crăciunescu. Prin lansarea acestui proiect ne-am setat ca obiective atragerea tinerilor și tinerilor adulti și pozitionarea brandului DIANA în trendul actual de comunicare nonconformistă dedicată generației young millennials.

Ce mesaj vrea să dea compania DIANA prin aceste mesaje haioase imprimate pe tricouri?

Colectia de tricouri DIANA T-shirts are ca mesaj principal “Să fii porc nu e așa rău”, de unde a venit și ideea numelui site-ului de prezentare www.safiiporcnueasarau.ro, urmat de mesajele “Mușchii îmi fac cu ochiul”, “Pofta vine văzând”, “Când știi ce vrei nu mai stai ca pe jar”, “Hamburger – O idee bună”. Tricourile sunt disponibile în 3 culori: verde, alb si negru, sunt realizate 100% din bumbac, iar ambalarea se realizează în caserole ATM, întocmai ca un produs și preparat din carne DIANA.

De unde pot fi achiziționate aceste tricouri, cum sunt imprimate și cum au reacționat vâlcenii, în special, la această campanie?

Toate tricourile sunt imprimate folosind tehnica de serigrafie, tehnică ce asigură o rezistență sporită și un aspect autentic al imprimeului. Tricourile sunt realizate 100% din bumbac, iar cusătura de la mâneci este un detaliu cool pe care îl au toate tricourile și care dă acel ceva special în orice combinație îl porți. Sigla DIANA este un element minimalist, aplicat la baza tricoului, ce dă o nota de autenticitate tricourilor și garantează calitatea întregii game de produse.

Tricourile pot fi achiziționate prin rețeaua magazinelor DIANA, de la Union Irish Pub & Dining din Râmnicu Vâlcea sau direct de pe site-ul www.safiiporcnueasarau.ro prin mesaj pe whatsapp sau email.

Compania DIANA este un puternic brand autohton, cu campanii inovatoare de branding. Vizați și alte campanii ?

Este o certitudine faptul ca DIANA Abator si Fabrica de Mezeluri urmează un trend ascendent și suntem încrezători în creșterea organică și frumoasă a brandurilor pe care le-am clădit de-a lungul timpului.

Pe partea de abator și fabrică suntem în curs de demarare a unui proiect de retehnologizare si modernizare pe care îl vom finaliza în primul semestru din anul 2019, iar din punct de vedere al brandului DIANA T-shirts nu excludem posibilitatea de a lansa în 2019 o noua extensie a gamei de tricouri cu mesaje inspiraționale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.