Incendiu cumplit la un complex rezidențial din Chiajna

Share:

Un incendiu de proporţii a izbucnit, vineri, la mansardele a două blocuri într-un complex rezidenţial din Chiajna, lângă Bucureşti. O gravidă aflată în apartamentul unuia dintre blocuri s-a intoxicat cu fum şi a fost dusă de urgenţă la spital. 20 de autospeciale de stingere cu apă şi spumă ale ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit pentru stingerea focului. Locatarii povestesc printre lacrimi cele întâmplate. Autoritățile au anunțat că vor testa calitatea aerului, pentru a vedea dacă a fost afectat de fumul puternic.

Incendiul a fost aproape stins, a anunţat ISU Bucureşti. Pentru intervenţie au fost folosite 25 de autospeciale, jumătate din capacitatea pompierilor din Capitală. Accesul la sursele de apă a fost dificil, la faţa locului nefiind hidranţi. O femeie de 23 de ani, însărcinată, care a inhalat fum, a fost transportată la spital.

Locatari ai ansamblului îl acuză pe dezvoltator că nu a instalat contoare individuale şi îi obligă să plătească la pauşal factura.

Dezvoltatorul se apără şi afirmă că a depus acte pentru contorizare la compania de electricitate, potrivit România TV. El mai spune că blocurile sunt date în folosinţă, dar sunt încă în organizare de şantier.

 Incendiul izbucnit vineri la mansarda a două blocuri din comuna ilfoveană Chiajna a fost localizat. O singură persoană, care a acuzat expunere la fum, a necesitat îngrijiri medicale.

Conform pompierilor, au reuşit să prevină extinderea focului la patru case şi la două blocuri.

O singură persoană, o femeie în vârstă de 23 de ani, a solicitat îngrijiri medicale, invocând probleme provocate de expunerea la fum.

Dat fiind că femeia era însărcinată, aceasta a fost transportată la Spitalul Universitar din Capitală.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.