Cristian Ciocan, dezvăluiri șocante despre partida cu Tyson Fury

0

Cristian Ciocan a povestit la Digi Sport Matinal că Tyson Fury, adversarul care l-a învins în februarie 2015 a fost depistat dopat la testele făcute după întâlnire, iar totul a fost mușamalizat mai bine de un an.

„Ăsta este el, provine dintr-o familie mai neortodoxă, nu vreau să spun acum și ăsta e el. Dar lumea nu știe, la meciul meu, el a fost dopat. S-au făcut testele doping, iar el a ieșit pozitiv. Suntem într-un proces acum, dar vreau să primesc înapoi șansa să lupt din nou pentru titlu sau despăgubiri, nu știu. În Anglia avem procesul.

Implicați au fost și Federația Engleză de box și Antidopingul, mai multe. Abia după un an de zile a ieșit că el a fost dopat, s-a ținut bine ascuns. Dar nu mai contează, nu vreau să m scuz, eu mi-am făcut treaba acolo, așa au considerat ei că e mai bine, nu e sportiv, dar ăștia suntem, trebuie să mergem până la capăt”, a spus Cristian Ciocan, la Digi Sport Matinal.

Ciocan a pierdut meciul cu Fury, prin abandon în runda a opta, din cauza unei accidentări, într-un meci pentru centura WBO International.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.