Hagi, atacat dur de Lorena Balaci

0

Lorena Balaci, fiica fostului mare fotbalist Ilie Balaci, l-a criticat pe Gică Hagi pentru că și-a asumat descoperirea lui Ianis Malama, fotbalist născut în 2004.

Lorena Balaci, aflată în conducerea celor de la Daco-Getica, fostul Juventus Bucureşti, a fost deranjată de faptul că Gică Hagi şi-a arogat descoperirea lui Ianis Malama, fotbalist lansat de gruparea din Capitală.

„Am citit cu întristare o declarație a lui Gică Hagi. Declarația sună ceva de genul: „Nu l-a văzut nimeni, l-am văzut doar eu. E extraordinar. Cred mult în el. E stângaci, o s-o aibă adversarii viață grea cu el”. Copilul are 14 ani. A fost crescut în curtea lui Juventus București. Copilul e de la 7 ani la Juventus București. Hagi nu poate spune că l-a descoperit el. Toți din București îl știu pe Malama. Nu poți să spui că tu l-ai descoperit. Cum îmi mai motivez eu antrenorul acum? Mă refer la antrenorul care l-a descoperit pe Ianis Malama. Chiar dacă aș fi unul ca Ilie Balaci, nu am voie să-l ignor pe ăla care e şapte trepte sub mine, pentru că de la el îmi vine marfa. Eu trebuie să-l încurajez pe ăla și să spun mulțumesc Cristian Cîmpean că l-ai descoperit pe acest copil”, a spus Lorena Balaci la GSP LIVE.

Cristian Cîmpean, antrenorul la care face referire Lorena Balaci, a postat o poză pe contul său de Facebook ca dovadă faptului că el l-a descoperit pe tânărul jucător.

„Incredibil, dar adevărat! Afirmațiile Regelui Hagi care te fac să te lași de antrenorat! Dovada vie că Ianis Malama este descoperit de domnul Gheorghe Hagi la 15 ani. Până acum a fost invizibil. E păcat că noi chiar dacă suntem club mic nu ne vede nimeni meritele”, a scris Cristian Cîmpean.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.