Mircea Lucescu așteaptă oferte după ce s-a despărțit de naționala Turciei

0

Mircea Lucescu a declarat pentru agenţia Anadolu că este deschis ofertelor, după ce s-a despărţit de naţionala Turciei. El a menţionat că este încă tânăr şi că ar putea antrena o echipă din Europa sau una de pe alt continent.

„Încă sunt tânăr. Energia mea este mai mult decât suficientă pentru a face această meserie. Aş putea antrena o echipă din Europa sau de pe alt continent. Vom vedea ce va fi”, a spus Mircea Lucescu, care în luna iulie va împlini 74 de ani. El a precizat că la naţionala Turciei şi-a realizat obiectivul de întinerire a echipei. „Am realizat obiectivul pe care îl aveam la echipa naţională. Am construit o echipă tânără. Am micşorat media de vârstă de la 29 de ani la 23,5 ani, un pas important. Apoi, am convenit să ne despărţim. Turcia are un loc special în inima mea. Am amintiri frumoase de când am antrenat aici. Această legătură sufletească nu se va rupe niciodată”, a adăugat Lucescu.

Federaţia Turcă de Fotbal (TFF) a anunţat, luni, pe site-ul oficial, încetarea raporturilor contractuale cu selecţionerul Mircea Lucescu, de comun acord cu acesta.

Mircea Lucescu, în vârstă de 73 de ani, s-a aflat din 2017 la conducerea reprezentativei Turciei. De atunci, echipa Turciei a înregistrat patru victorii, şase remize şi şapte înfrângeri.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.