Anamaria Prodan, implicată într-un nou scandal

0

Anamaria Prodan a fost implicată joi dimineaţă într-un scandal cu un polițist local în stradă. Impresara spune că agentul a înjurat-o și că va apela la primarul general Gabriela Firea ca să fie luate măsuri pentru insultele pe care i le-a adresat. Vedeta a filmat tot scandalul.

Anamaria Prodan a fost scoasă din sărite de un agent local care s-a purtat nepoliticos cu ea. Ea a postat pe Facebook un clip în care a explicat cum a decurs scandalul, filmându-l pe cel care a insultat-o, numind-o „ţărancă de la Ilfov”. Acesta a spus că se numeşte Cioacă, iar sexy-impresara a declarat că îl va reclama la Gabriela Firea, sperând că o să fie trimis la „drumuri şi poduri”.

„Vi-l prezint. Îmi spuneți și mie, vă rog, cum vă numiți? Dânsul este polițistul care păzește bariera și care vorbește cum vorbește: „hai, țăranco de la Ilfov”. În condițiile în care îl rog frumos dacă poate să mă lase să cobor din mașină pentru că era chestia asta pusă aici. Domnul își face datoria, într-adevăr”, spune Anamaria Prodan pe filmare.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.