Cristina Neagu, tot mai aproape de un transfer la Gyor

0

Cristina Neagu nu s-a înţeles cu CSM Bucureşti în vederea prelungirii contractului şi s-a vorbit despre o plecare a handbalistei la Gyor. Se pare însă că, de fapt, alta ar fi destinaţia.

CSM Bucureşti nu a reuşit să o convingă încă pe Cristina Neagu să semneze prelungirea pe acelaşi salariu ca şi până acum, 17.500 de euro pe lună. Sportiva ar vrea în plus între 2.500 şi 3.500 de euro pe lună, şi cum, momentan, nu-i este îndeplinită dorinţa, ia în calcul şi alte oferte. S-a vorbit că ar urma să meargă în Ungaria, la deţinătoarea Ligii Campionilor, însă antrenorul de origine română al lui Thuringer, Herbert Muller, a făcut o dezvăluire neaşteptată.

„Eu sper să nu se ducă la Brest. Ar fi păcat. Cris e o piesă foarte importantă în planurile fiecărui antrenor. Nu e jucătoare mai bună ca ea. Am auzit că are o ofertă foarte bună de la Brest. Nu cred că se duce la Gyor. Se va decide între Brest şi Bucureşti. Sper să rămână în ţară ca de aia a venit şi sper să ajute Bucureştiul să câştige Liga Campionilor”, a declarat Herbert Muller la sosirea în ţară pentru Telekom Sport.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.