Dumitru Dragomir vrea să cumpere Dinamo de la Negoiță

Ionuț Negoiţă a anunţat că Dinamo este de vânzare şi a primit deja o primă ofertă, de la fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir a anuntat in direct la un post TV ca este gata sa achite imediat un milion de euro pentru a cumpara Dinamo. Acesta spune ca nu ar da mai multi bani deoarece nu cumpara decat lotul de jucatori si locul in Liga 1.

„Da, domnule, daca e ieftin sigur ca sunt tentat! Eu ii dau un milion de euro lui Negoita pe Dinamo acum. Eu am zis ca brandul Dinamo cu tot cu stadion poate face 30 de milioane. Si cu stadion, si cu Saftica. Dar eu am inteles ca la Saftica au cam vandut pamantul. Acum ce sa mai vanda? Lotul si un loc in Liga I. Singurii care ar costa ceva bani ar fi suporterii si Mircea Rednic. La noi in tara numai Tiriac, daca ar fi dispus sa dea 10.000.000 din banii lui fara sa-i mai vada inapoi, ar putea sa se mai implice la Dinamo. Altcineva nu! Sau poate Giovani, dar el nu se baga in asa ceva”, a spus Dumitru Dragomir la ProX.

Ionut Negoita solicita in jur de cinci milioane de euro, desi are in proprietate numai lotul de jucatori si baza de la Saftica, brandul Dinamo apartinand asociatiei lui Nicolae Badea, iar stadionul fiind al Clubului Sportiv Dinamo.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.