Marius Șumudică nu vrea să mai audă de Rapid

0

Marius Șumudică, 48 de ani, a revenit în România, după ce și-a reziliat contractul cu Al Shabab, grupare din Arabia Saudită.

Marius Șumudică a oferit declarații dure, pe aeroport, despre Rapid, echipă care tocmai a promovat în Liga 2.

„Băiatul meu s-a lăsat de fotbal la 21 de ani și a intrat în depresie din cauza celor de la Rapid. Eu am făcut multe pentru clubul ăsta, am fost înjurat în toată țara pentru Rapid și cei de acolo și-au bătut joc copilul meu. Băiatul meu a marcat 10 goluri când era la Astra, în Liga 3. După aceea, Pancu a venit și a zis despre el: „Dacă era la Rapid, marca 30 de goluri”. Dar nu știu cine de la Rapid, mi-e și scârbă să le pronunț numele celor de acolo, nu l-au vrut. La câte am făcut eu pentru club și având în vedere ce înseamnă numele Șumudică pentru Rapid… Pentru mine, Rapid a murit! Iubesc clubul pentru ce a fost, iubesc suporterii, dar nu sunt pe aceași lungime cu ce se întâmplă acolo”, a declarat Marius Șumudică.

Marius Șumudică jr. a trecut pe la Sportul, Metaloglobus și Astra II, iar în ultima perioadă a lucrat cu tatăl lui la Al Shabab, în staff. Până să renunțe la fotbal a evoluat ca atacant.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.