Vasile Miriuţă a plecat de la FC Hermannstadt

0

Vasile Miriuţă a părăsit conducerea tehnică a echipei FC Hermannstadt, urmând a semna cu gruparea Kisvarda FC din Ungaria, formaţie la care evoluează portarul Mihai Mincă şi jucătorii Gheorghe Grozav, Cornel Ene şi Sergiu Negruţ.

„Sunt cu nevasta-mea în maşină, suntem pe drum. Facem un ocol… După aia mergem acasă. Mă duc unde trebuie să ajung astăzi. M-am simţit foarte bine la Sibiu, dar a venit această ofertă şi familia şi-a dorit să fiu mai aproape de casă (n.r. – la Budapesta).

Oferta de aici şi materială este cu mult mai bună decât în România, şi condiţiile. Obiectivul este clasarea în primele cinci locuri. Nu am semnat încă, mai sunt vreo 2-3 detalii de pus la punct, dar eu zic că 90 la sută ne-am înţeles aseară. Nu cred că vor mai veni jucători români, vom aduce vreo 4-5 jucători, dar nu cred că vom aduce români. Era decizia luată oricum (n.r. – înainte de baraj).

Când a fost bine toată lumea a fost cu mine. Când a fost un pic mai greu, au fost doar câţiva lângă mine. Cei care mă strângeau în braţe în decembrie voiau să mă schimbe la un moment dat şi nu mi-a picat bine, pentru că eu ştiu în ce condiţii m-am dus acolo şi ce greu mi-a fost„, a declarat Miriuţă, la Digi Sport.

Formaţia Hermannstadt se menţine în Liga I, deşi a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Universitatea Cluj, în manşa secundă a barajului de menţinere/promovare în Liga I. Sibienii se menţin în primul eşalon datorită victoriei cu scorul de 2-0 din meciul tur.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.