Simona Halep vrea să revină pe locul 1 WTA

Simona Halep și-a propus ca la sfârșitul anului acesta să ocupe locul 1 în clasamentul WTA. Îi merge bine și pe plan personal, și profesional, dar, fiind întrebată ce ar sacrifica mai repede, sportiva a oferit un răspuns neașteptat.

Simona Halep trăiește de ceva timp o poveste de iubire cu milionarul Toni Iuruc. S-au afișat în repetate rânduri împreună, semn că nu se mai feresc de ochii curioșilor. Iubitul campioanei a trecut prin multe în viață. Bărbatul milionar se află la cel de-al doilea divorț. Prima soție a iubitului Simonei Halep a fost Alina, un fotomodel cunoscut, cu multe contracte la activ. Alina provine dintr-o familie bună și îi plăcea foarte mult să iasă, iar Toni Iuruc nu ar fi putut ține pasul cu stilul ei de viață și au divorțat.

Simona Halep a vorbit recent despre iubire și tenis. În emisiunea lui Cătălin Ștefănescu de la TVR, campioana de la Wimbledon a fost întrebată de gazda emisiunii dacă ar sacrifica iubirea pentru tenis.

„Mamă, întrebarea asta… Consider că se pot împărţi, dacă ştii şi dacă ai persoana potrivită lângă tine. Dacă te susţine în ceea ce faci, nu trebuie să sacrifici nici iubirea, nici tenisul. Se completează foarte bine şi îţi oferă o linişte pe care nu am mai avut-o până acum. Nu aş sacrifica partea personală pentru tenis în momentul în care sunt acum, pentru că am realizat mai multe decât mi-am imaginat vreodată. Partea sufletească e mereu mai importantă pentru mine decât jobul avut, în cazul meu tenisul”, a răspuns Simona Halep.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.